Om oss

Nerskogen Løypeforening ønsker velkommen til et fantastisk fjelleldorado på Nerskogen. Løypeforeningen har som mål å sikre gode oppkjørte skiløyper gjennom vintersesongen. Driften baseres på frivillig dugnadsinnsats for å sikre tilstrekkelig økonomi slik at vi kan leie løypemaskin til oppkjøring av løypenettet. Det er Snøhetta IL som eier løypemaskinene og det er inngått en avtale mellom Snøhetta IL, Oppdal kommune og Rennebu kommune om løypekjøring i de to kommunene. Løypenettet på Nerskogen er totalt på ca 2,7 mil, og er koblet sammen med løypenettet på Oppdal som er på ca 12 mil. Dette betyr at det er tilgjengelig ca 15 mil med sammenhengende oppkjørte skiløyper. Alle er velkommen til å bruke vårt løypenett, og vi håper at så mange som mulig ser seg i stand til å støtte oss økonomisk slik at driftingen av løypenettet kan opprettholdes. Nerskogen Løypeforening har egen epost: post@nerskogenloypeforening.no.

Dersom du lurer på noe angående løypekjøring ber vi om at du sjekker informasjon på våre nettsider. Vi skal forsøke så godt vi kan å gi relevant informasjon, og ber om forståelse for at Snøhetta IL og maskinentrepenøren ikke har kapasitet til å besvare henvendelser.

Styret i Nerskogen Løypeforening:

• Gunhild Åm Vatn (leder, epost gunhild.vatn@gmail.com)
  • Trond Narve Stavne (nestleder)
  • Toril Dullum Lund (styremedlem, og med spesielt ansvar for økonomi)
  • Sveinung Løset (styremedlem)
  • Roar Stenseth (styremedlem)
  • Arve Krovoll (løypeansvarlig med fast plass i styret)

Leder og styremedlemmer velges på årsmøtet som avholdes i mai hvert år.

Lenker: