Om oss

Nerskogen Løypeforening ønsker velkommen til et fantastisk fjelleldorado på Nerskogen. Løypeforeningen har som mål å sikre gode oppkjørte skiløyper gjennom vintersesongen. Driften baseres på frivillig dugnadsinnsats, støtte fra Rennebu kommune og støtte fra sponsorer for å sikre tilstrekkelig økonomi slik at vi kan leie løypemaskin til oppkjøring av løypenettet. Det er Snøhetta Løyedrift som eier løypemaskinene og det er inngått en avtale mellom Snøhetta Løypedrift, Oppdal kommune og Rennebu kommune om løypekjøring i de to kommunene. Løypenettet på Nerskogen er totalt på ca 2,7 mil. Nord for Nerskogsløypa er det forbindelse til løype til Vaulan (Jøldalen, ca 10 km) samt forbindelse til løypene rundt Furusjøen&Hestvatnet (ca 20 km). Sør for Nerskogsløypa er det forbindelse til løypenettet på Oppdal (12 mil). Dette betyr at det er tilgjengelig bortimot 20 mil med sammenhengende oppkjørte skiløyper. Alle er velkommen til å bruke vårt løypenett, og vi håper at så mange som mulig ser seg i stand til å støtte oss økonomisk slik at driftingen av løypenettet kan opprettholdes.

Dersom du lurer på noe angående løypekjøring ber vi om at du sjekker informasjon på våre nettsider. Vi skal forsøke så godt vi kan å gi relevant informasjon, og ber om forståelse for at Snøhetta Løypedrift ikke har kapasitet til å besvare henvendelser.

Styret i Nerskogen Løypeforening:

• Gunhild Åm Vatn (leder, epost gunhild.vatn@gmail.com)
  • Trond Narve Stavne (nestleder)
  • Trond Stiklestad (styremedlem)
  • Sveinung Løset (styremedlem)
  • Ole-Martin Smedseng (styremedlem)
  • Arve Krovoll (løypeansvarlig med fast plass i styret)

Leder og styremedlemmer velges på årsmøtet som avholdes i mai hvert år.

Lenker:

Organisasjonsnummer