Trent nok til Skienern?

Skienern er et turrenn for hele familien. Løypa går i spektakulære naturomgivelser; Nerskogsløypa, Skarvatnet og Grøtsætra. Her finnes distanser som passer bredden – eliteløperen, mosjonisten, ungdom og barn!

Løypeforeningen utfordrer sine medlemmer til å delta 25.februar: Meld deg på her!

40 km:
Start fra Granasjøen på Nerskogen. 42 kilometer med løyper i fantastisk høyfjellsterreng venter før målgang. Skienern garanterer en fullgod løypetrase fra Granasjøen, over Skarvatnet og ned til Grøtsetra. Spurtpris ved Kåsenget!

28 km:
Start fra Granasjøen på Nerskogen, samme trase som 40 km frem til målgang direkte på Grøtsætra.

Nerskogen Løypeforening stiller med dugnadsinnsats til Skienern. Vi trenger 3-4 frivillige som kan være løypevakt. Traséen krysser veien til et av hyttefeltene på Ånegga samt Helldalsvegen. Vi trenger helst to vakter til hver av disse vegene. Det er liten spredning i feltet så tidlig i løpet, slik at det er snakk om å stå vakt i en liten time fra ca kl 10 på lørdags morgenen 25. februar.

• De som har mulighet kan sende en epost til jorn.vatn@ntnu.no eller sende en sms til 41473730.