2. påskedag 2019

Det er siste dag i påskeferien, det er meldt sol fra blå himmel ut over dagen, og løypene ble kjørt i går kveld. Nok en fantastisk dag for de som fortsatt er på Nerskogen.

Årsmøtet i løypeforeningen blir avholdt helt i slutten av mai. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til gunhild.vatn@gmail.com senest 3. mai.

Vi oppfordrer fortsatt alle medlemmer i hytteforeninger, vasslag, veilag osv til å be respektive årsmøter om å innføre fellesinnbetaling til Nerskogen Løypeforening. Mange har alt gjort det, og det sikrer et bedre løypetilbud. Vi har ikke eksakte tall over medlemmer og hytter i tilknytning til Nerskogsløypa, men anslår at det er mellom en fjerdedel og en tredjedel av hytteeierne som ikke betaler kontingent.

Årsmelding og innkalling til årsmøtet kommer senere.