Her finner du noen relevante Facebook-sider for Nerskogen:

• Nerskogen Løypeforening – Her legges fortløpende ut meldinger som gjelder Nerskogsløypa: Fra Svahåkrysset til Balutslettet med stikkløyper og runder.
  • Nerskogen Løypeforening - Opplevelser – Gruppe. Medlemmer kan legge ut bilder og varsler
  • Nerskogens Skiløyper – Gruppe for alle skiløyper på Nerskogen.
  • Nerskogen Skisenter – Her finnes informasjon om alpinanlegget. Det legges av og til ut informasjon  om løyper kjørt fra Skisenteret og nordover øst for  Granasjøen.
  • Furusjøen-Hestvatnet Løypeforening – Gruppe for Furusjøen-Hestvatnet Løypeforening
  • Dale Maskin – Dale Maskin er et entreprenørfirma. Det er Dale Maskin som kjører tråkkemaskinene. Tråkkemaskinene eies av Snøhetta Løypedrift. Her finner du ofte informasjon om løyper som tråkkes på Oppdal. Av og til legges det ut informasjon om Nerskogsløypa.